Адвокат Строгий Валерій Федорович проведе онлайн юридичну консультацію в Харкові

8 листопада 2016 року адвокат Строгий Валерій Федорович у Харкові проведе чергову онлайн
юридичну консультацію серед користувачів сайту адвокаты-харькова.укр.

Строгий Валерий Федорович

Адвокат Строгий Валерій Федорович у Харкові в рамках діяльності адвокатської компанії «Лінія Права» проведе онлайн юридичну консультацію по Skype, в рамках якої кожен бажаючий зможе задати питання та отримати професійні відповіді та рекомендації від провідних адвокатів і юристів міста Харкова. Свої заявки з питаннями можна переслати на електронну пошту, або заповнивши спеціальну форму «Замовити консультацію адвоката» на офіційному сайті компанії Адвокати-Харькова.укр. Спектр юридичних питань не обмежений конкретними областями права України. Але виходячи з досвіду адвокатської практики, найгострішими є такі напрямки надання юридичної допомоги:

  • Кримінальне право: при ДТП громадяни України наражаються на тіск з боку слідчих, що вимагають хабар задля закриття кримінальної справи проти людини. 
  • Цивільне право: сімейні суперечки, пов'язані з майном, а також правом виховання спільних дітей. 
  • Господарські суперечки: незаконне відчуження майна громадян, а також рейдерські атаки на підприємства. 

Регламент юридичної консультації по Skype передбачає час на відповіді з 9:00 до 14:00, пріоритетними для розгляду будуть питання, що надійшли від користувачів сайту на електронну пошту. Довідка про адвоката: Адвокат Строгий Валерій Федорович — керівник юридичної компанії «Лінія Права» в Харкові, практикуючий адвокат з 2005 року, основні напрямки юридичної діяльності: кримінальне право, цивільне право і господарське право України. Особливе місце в діяльності адвоката займає питання про захист інтересів громадян України на території окупованого Криму.

Більш детально про сучасну роль адвоката в процесі захисту інтересів громадян чітайте у статті порталу «Закон і Бізнес»: Строгий Валерій Федорович
Контакти:
Адвокат Строгий Валерій Федорович
+38 (095) 769-92-50
Email: advokat@ls.kh.ua
Skype: liniyaprava
Джерело: попередня онлайн консультація відбулася 8 жовтня, детальніше на "ІнтерФакс Україна" — адвокат Строгий Валерий Федорович в Харькове.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте